Mys med tjejkompisar
Var hos min fina vän Sandra igår tillsammans med tre andra tjejer och firade henne lite eftersom hon fyller år nästa fredag. Super mysigt och hon hade fixat det så fint och mysigt hemma hos henne! Jag kom dit efter jobbet så kom lite senare än dem andra men det fanns fortfarande massa gott när jag kom. 😍 Vi körde pickoli och pratade massa i några timmar innan jag gick hem och dom fortsatte in till stan för utgång. 
 
fina 💚 missade dock hosten Sandra som tog bilden.
 
Nu är det snart avärd till Göteborg där midnattsloppet väntar! Kram era hjältar för att det äntligen är helg igen!
💛 💚 Torsdag 💙 💜
Veckorna bara rullar på i vanlig ordning! Jag fortsätter jobba för fullt och längtar tills om 67 dagar. Bara så få dagar är det kvar till resan! Om ni undrar vilken så kan ni trycka här. Har så mycket kvar att fixa så blir lite stressad. Har bokat tid för vaccin dock men har tre andra vaccin jag ska fixa med. Måste ha ett kreditkort och utökad reseförsäkring till 3 månader och måste planera resans budget och lite annat smått och gott! 
 
Hur mår ni? Vad har ni för er? Börjat skolan igen? - Jag vet att vissa av er har börjat på gymnasiet, så hur känns det? trivs ni? 
--
I morgonkväll ska jag på ett mysigt firande för min bästa vän som fyller 19 år nästa fredag men innan det väntas jobb både idag och i morgon!
Höst frågetecken
Uhm, jag börjar känna mig redo för hösten, redo för att det ska vara 15 grader och för att jag ska få ha på mig mina jeans och en tjock mysig tröja utan att svettas. Redo för att löven ska få sin fina röda färg och falla till marken. Det är bara mitten på augusti men jag är redo nu. Hur känner ni? 
 
Jag älskar egentligen sommaren och vill ha höst max en månad och sen vinter max en månad, sen gärna sommaren igen. Men i år när jag jobbat på Brothers har jag haft på mig långa byxor VARJE DAG (kjol är ej tillräckligt formellt förmitt jobb) och det är olidligt. Går runt och svettas som en gris i långa byxor så jag tror att det är en anledning till att jag är redo för hösten, är trött på att svettas haha.
 
Den andra anledningen är min och J's resa, vill gärna ha höst innan vi åker så jag kan njuta av den. Men hallå, det klart jag kommer ha höst, vi åker ju sista oktober! Gott om tid 😉 Sen när jag och J är iväg ska det däremot bli helt otroligt skönt med värme och shorts! Så jag faktiskt får använda mina fina sommarkläder, har ju inte kunnat använda dem i år ☹
 
Hur känner ni kring hösten, är ni redo för den?