Höst frågetecken


- 15 Comments

Uhm, jag börjar känna mig redo för hösten, redo för att det ska vara 15 grader och för att jag ska få ha på mig mina jeans och en tjock mysig tröja utan att svettas. Redo för att löven ska få sin fina röda färg och falla till marken. Det är bara mitten på augusti men jag är redo nu. Hur känner ni? 
 
 
Jag älskar egentligen sommaren och vill ha höst max en månad och sen vinter max en månad, sen gärna sommaren igen. Men i år när jag jobbat på Brothers har jag haft på mig långa byxor VARJE DAG (kjol är ej tillräckligt formellt förmitt jobb) och det är olidligt. Går runt och svettas som en gris i långa byxor så jag tror att det är en anledning till att jag är redo för hösten, är trött på att svettas haha.
 
Den andra anledningen är min och J's resa, vill gärna ha höst innan vi åker så jag kan njuta av den. Men hallå, det klart jag kommer ha höst, vi åker ju sista oktober! Gott om tid 😉 Sen när jag och J är iväg ska det däremot bli helt otroligt skönt med värme och shorts! Så jag faktiskt får använda mina fina sommarkläder, har ju inte kunnat använda dem i år ☹
 
 
Hur känner ni kring hösten, är ni redo för den? 

Brooklyn


- 12 Comments

 
New York mina vänner, läste på en tjejs blogg att hon flyger dit detta dygn och blev sugen på att visa upp mina bilder från New York, the big apple, staden som aldrig sover! Detta inlägg innehåller dock bara Brooklyn, men det är ju så fint där! Det är ju från Brooklyn man kan se Manhattan skyline liksom wow!
 
 
för att inte tala om Brooklyn Bridge, där vyerna är ännu finare och magiska. Det känns som man är i en film eftersom allt är så himla mäktigt!
 
 
Och husen man ser här, det om något känns som på film! Känns som man är med i ett avsnitt av vänner! Alla hus/lägenheter har dessa brandtrappor och alla ingångar har först en stentrappa upp eller ner! Så coolt!
 
Hade inte så jättemånga bilder från Brooklyn, men jag uppdaterar er snart med fler bilder från New York! Brooklyn är iallafall en av mina favorit distrikt i New York! 😍

Long time no see


- 13 Comments

Hej såhär mitt på kvällen!
 
Äntligen börjar jag komma iordning med designen på bloggen, har suttit hela eftermiddagen idag och fixat med den. Nu har jag börjat förstå hur det är tänkt att man ska dona över blogg.se's design. Har fått min sidomeny som jag ville ha och jag anser att bilderna är i mer lämpad storlek nu också så du som läsare kan se större del av bilden samtidigt. 😛 
 
 
Har varit ledig idag så har hunnit att fixa med mer än bloggdesignen. Har exempelvis städat min garderob och insett att jag ska sälja två Canon objektiv då min kamera gått sönder. Är det någon av er som skulle kunna vara intresserade? Det är ett Canon 50mm och ett Canon 55-250mm. Hojta till om ni är intresserade! Utöver det har jag sprungit och badat i spabadet. I morgon väntas jobb igen.
 
Hur har er dag varit? Hur ser onsdagen ut för er? 😃 

Upp