Ubud, Tegenungan Waterfall, Tegelalang Rice Terrace, Puseh Batuan Temple

- 1 comment
Senaste tiden utan internet har vi som sagt bott i Ubud. Jättefin pool och miljö och hus, vi bokade via airbnb och det är så sjukt att det är en privat person som äger detta hus men hur ut lite rum, wow det var så fint!
 
Vi hängde här mycket vid poolen eftersom det inte finns tillgång til någon strand i Ubud.
 
Vi hyrde en privat guide för en dag som tog oss till Tegelalang rice terrace och jag gungade över risfälten, super cool utsikt åt alla håll.
 
Vi såg Tegenungan Waterfall och hade jättetur med vattenfallets kraft och färg. Det var enorm kraft och det skvätte så mycket vatten och det var otroligt fint. Vi läste att folk hade sett att det bara rann gegga när och inte alls hade samma kraft som vi fick uppleva. Luckyyyy.
 
Titta så solblekt hår jag fått 😍
 
Vi avslutade dagen med Puseh Batuan Temple och fakta om Bali. 
 
---
 
Idag har Jacob som sagt dykt i reven här så det kommer ett inlägg om det inom kort!Halloj igen

- 4 Comments
Oj vad internet varit dåligt på senaste och i Ubud. Vi kom fram till Ubud och internet va såå otroligt dåligt hela vistelsen så kunde inte blogga för det krävdes för mycket internet, men instagram fungerade iallafall 🤙. Nu är vi på Gili Trawangan och i morgon ska Jacob dyka, väldigt avundsjuk. Jag skulle gärna göra det också men instruktören gav mig nobben när jag berättade att jag har astma 🙁. Får hänga med på båten iallafall så kanske kan fota lite.
 
Vi kom till Gili T vid 11 i morse och fick checka in direkt då vårt rum redan var fixat. WOW vad fint det är, måste visa er duschen i senare inlägg!! Vi kollade in rummet, lämnade väskorna och smörjde in oss och tog på oss badkläder för att gå ön runt. 
 
Ett varv runt ön är 7km och det går att gå hela denna sträckan längst stranden, vilket vi gjorde. Blev ungefär 4 badstopp också för det verkligen rann om oss. 
 
Ja ojojoj vad varmt det var, skönt att vi gick runt i badkläder och var redo för bad heeela promenaden. Vi har upptäckt bargatan och där man ser solnedgången som bäst. Vi lär gå ner dit ikväll och kolla på den eftersom vi endast har haft möjlighet att se en solnedgång på resan hitills.Come get high on our supply

- 3 Comments
Cafe Organic, KYND Community, Coffe Cartel, The Loft. Det finns en del bra brunch ställen i seminyak och samma dag som Potato Head så åt vi på Coffe Cartel.
 
Otroligt fint men pannkakerna var lite för mjöliga för min smak och milkshakesen smakade inte så mycket 🙁 Fint var det iallafall, men rekommenderar mer att ni går till KYND Community om ni vill ha ett brunchställe!
 
Utanför finns denna fina vägg, så den kan man fota sig med oavsett om man äter där eller inte och det är ett tips 😉
Upp