Halloj igen
Oj vad internet varit dåligt på senaste och i Ubud. Vi kom fram till Ubud och internet va såå otroligt dåligt hela vistelsen så kunde inte blogga för det krävdes för mycket internet, men instagram fungerade iallafall 🤙. Nu är vi på Gili Trawangan och i morgon ska Jacob dyka, väldigt avundsjuk. Jag skulle gärna göra det också men instruktören gav mig nobben när jag berättade att jag har astma 🙁. Får hänga med på båten iallafall så kanske kan fota lite.
 
Vi kom till Gili T vid 11 i morse och fick checka in direkt då vårt rum redan var fixat. WOW vad fint det är, måste visa er duschen i senare inlägg!! Vi kollade in rummet, lämnade väskorna och smörjde in oss och tog på oss badkläder för att gå ön runt. 
 
Ett varv runt ön är 7km och det går att gå hela denna sträckan längst stranden, vilket vi gjorde. Blev ungefär 4 badstopp också för det verkligen rann om oss. 
 
Ja ojojoj vad varmt det var, skönt att vi gick runt i badkläder och var redo för bad heeela promenaden. Vi har upptäckt bargatan och där man ser solnedgången som bäst. Vi lär gå ner dit ikväll och kolla på den eftersom vi endast har haft möjlighet att se en solnedgång på resan hitills.
Flisan

sv: jamen visst e den :D

Mösstanten

Men så brun du har blivit!

Yasmine

Ser helt magiskt ut! Ser fram emot bilder på solnedgången ;) Kram

enna

Vattnet ser helt magiskt ut! Kram :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress