Summering Singapore
Första känsla om Singapore var lyx, mycket stora höga hus med en otrolig arkitekur. Det är verkligen en framtidsstad. Ni ser ju arkitekturen här, först en DNAbro, sen ett båthotell och sen en blomma till ett vetenskapsmuseum, så coolt! Ni ser ju skylinen också, så fint!
 
Samma som i Malaysia så spenderade vi väldigt mycket tid i malls eftersom det var så himla varmt ute. I dessa malls fanns det massa foodcourts och de fanns även mitt på gatorna också. Väldigt smart system också, alla små gatukök blev bedömda mellan A-D utifrån hygien och A var bäst. Underlättar mycket för turister så man slipper oroa sig för att bli sjuk + att det var väldigt gott och billigt!
 
Vi tillbringade en heldag vid Gardens by the Bay, vi drog nog ned medelåldern lite i Flower Dome men vid de lysande träden var det folk i alla åldrar och vi förstod varför. TIPS TIPS att stanna och se ljusshowen vid 20.00! Det var dystert dock eftersom vi fick lära oss så mycket om den globala miljöpåverkan. Endast 1 av 10 vattendroppar är drickbara och så många arter dör ut varje dag.
 
Vårt boende här var väldigt trångt och litet, vi hade en våningssäng och rummet va kanske 2x3 kvadratmeter, men det ingick frukost så vi var nöjda 😊 Sentosa Island var också coolt och ett bra tips! Gratis inträde också till ön så får man välja vad man gör där, vi betalde tunnelbana typ 15kr var och va vid stränderna gratis 😉 På tal om tunnelbanor så är det också ett tips, väldigt billigt och enkelt att hitta!
 
Kort och gott så älskade vi Singapore, Jacob älskade maten. Miljön var så himla fin och staden var medveten om alla världens problem kändes det som. Vi gillade också att bara gå runt och kolla på alla vackra byggnader 😄.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress