Helgen
Hej på er, jag är hemma från sommarstugan nu och har haft det super bra. Här i Norrköping verkar det ha regnat en del men i Vänersborg var det fint! Vi fick två toppen dagar på Ursand med 30 grader och strålande sol!
 
Vi har åkt båt och ring i Vänern och det var ganska kallt i vattnet, trodde det skule vara varmt eftersom det har varit en extremt varm sommar men nja. Det gick bada dock så det var ändå inte överdrivet kallt 👅
 
Vi har solat massor! Så himla skönt, trodde innan vi åkte dit att det skulle vara dåligt väder men icke. Så det blev över alla förväntningar! ☺
 
I värmen har vi även ätit massa glass. Tror jag ätit tre glassar på dessa dagarna. GOTT! Och vi har spelat padel, det var första gången jag spelade padel men det var jätteroligt! Mycket enklare än jag förväntade mig eftersom väggarna är med i spelet. Grymt kul! // Hur har er helg varit? ☺
26 / 7 - 18
Hej på er! Dagen efter lön idag för de flesta och wiho, kul med mera pengar så man ser att sparkontot ökar 👅 Planerna för idag är att jobba och sen träna lite. Det var verkligen så längesen jag tränade kontinuerligt och vill inte förlora mina muskler. Så ikväll ska jag ut och springa och sen träna lite styrka. Det kommer jag orka och klara av eftersom efter idag är jag ledig månaden ut!
 
Tycker det är så svårt med träningen nu när jag inte går i skolan, för jag har inte något kontinuerligt schema. Men planerna är att jag ska ta tag i träningen när mammas och pappas semester är slut för då kommer dom i rutin och då är det enklare för mig att komma i rutin. För jag saknar verkligen att träna!
 
Har ni tips på hur ni kommer igång och orkar med träningen när era rutiner är borta?
- egentligen är det väl bara att starta nya rutiner, men hur gör ni det?
Italienskt
Kolla vad gott! Det finns en restaurang här i Norrköping som heter Il Cibo och den har så himla god italiensk mat! Det bästa är dock deras efterrätter och det mysiga är att gå och äta mat på ett ställa för att gå hit och äta deras efterrättpizza. 

Det är surdegsbröd med nutella, jordgubbar och banan toppad med en kula vaniljglass. Så otroligt gott och ni ser ju hur fint det är upplagt!