Lämnar skolan bakom mig, för den här gången

Studenten, jag tog studenten ♔ Förstod det inte då men börjar förstå nu drygt två veckor efter. Tror jag hade känt annorlunda om jag hade sökt vidare till en utbildning i höst eftersom då hade jag börjat skolan i augusti igen, som vanligt. Nu däremot ser vardagen annorlunda ut, det finns inget jag kommer komma tillbaka till utan så som mitt liv ser ut nu kommer det se ut för all framtid till jag ändrar på det (yes, jag har planer på att plugga vidare, civilekonom med marknadsföringsinriktning). Iallafall detta är min vardag och jag tjänar mina egna pengar och jag gör vad jag vill. L-ä-s-k-i-g-t men spännande  
 
Hade en jättebra studentvecka och studentmottagning, en anningen trött men det vore konstigt annars. Slänger in en fin bild från balen också, sen lämnar jag skolan bakom mig iallafall i ett år.
 
Funderingar | |
#1 - - Carolinn:

Stort grattis till studenten finis! Låter spännande med civilekonomi och marknadsföring. Jag jobbar själv med marknadsföring och det är superskoj. Kram!

Svar: Tack snälla! kram :)
Amanda Persson

#2 - - Emma Engström:

Tiden går SÅ fort och studenten var verkligen bästa dagen! :D Kram

#3 - - Carro :

Grattis till studenten & skönt att höra att du redan nu har planer inför ditt liv.Lycka till med civilekonomin o marknadsföringen 🤗

Svar: Tack snälla :)
Amanda Persson

#4 - - Annie:

Stort Grattis! Njut av tiden nu ;)<3

#5 - - cecilia:

fina bilder!! Grattis :)

#6 - - Julia:

Grattis till dig!!

#7 - - jessy:

Stort grattis! :D Känns som det var igår man tog studenten, men tyvärr är det ju inte det haha tiden går så himla fort efter studenten!

Svar: ja de kan jag tänka mig! det är redan juli nu i veckan, kram på dig :)
Amanda Persson

#8 - - Wilma Melin:

Åh så vackert! Grattis!!

#9 - - Louise:

Grattis till studenten (i efterskott)! :D

#10 - - Alice Lindström:

Grattis!!!

Upp