Bo Kaap
Klockan är 16.16 och vi har tillbringat en väldigt varm dag genom att gå runt i jeans, för Jacobs del var dem svarta. VARMT! Vi tänkte att det var kallt igår så vi drog på oss jeans för att inte frysa, det var dumt. Vi borde kollat vädret och avgjort utifrån det, så får det bli i morgon 😛 Vaknade runt 7 i morse men vi somnade runt 21 igår kväll, väldigt tidigt och skönt! Vi trodde dock att vi hade missat frukosten men det visade sig att dom hade tagit fram den lagom tills att vi hade beställt en uber... också något vi kan anpassa oss efter i morgon. Uber tog oss hela vägen till Waterfront och där spenderade vi runt tre timmar på att bara gå runt samt äta.
 
Efter lunch tog vi en promenad till Bo-Kaap och tack mamma för du kom på att vi skulle ladda ner offlinekartor för de är inte direkt lätt att hitta utan dem.. Hur som helst så är det väldigt mycket trafik här så att passera gator är inget man gör utan att tänka. Efter en promenad på 40 minuter kom vi fram till det fotovänliga stället Bo-Kaap. 
 
Här svettades vi ihjäl men fint var det och absolut värt sin lilla promenad! Vi avslutade dagens utflykt med att sätta oss på ett jättemysigt café, mest för att få wifi för uber och nu sitter vi på rummet och är väldigt trötta. 🙈
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress