Gardens by the Bay
Sitter vid datorn pa hostlet och ska försöka skriva ett inlägg, lite svårt eftersom det inte finns de tre sista bokstäverna i vårt alfabet. Hoppas ni kan läsa ändå för här är ett inlägg om Gardens by the Bay.
 
Vi började morgonen med att ga in i Flower Dome och Cloud Forest, bilderna ar bara fran Flower Dome. Vi tycker att Cloud Forest var mer vart pengarna eftersom det fanns ett vattenfall och var lite mer speciellt. I Flower Dome var det flera olika blommor från hela världen, intressant men vi hade velat lägga pengarna på annat. 
 
När vi kände oss nöjda där gick vi och åt för att sedan ta en promenad vid Marina Bay. Hade sett en bild på instagram och ville ha en liknande själv så det fixade vi här ☺
 
På kvällen gick vi tillbaka till Gardens By the Bay för att åka upp i blommorna och se deras ljus show, jag missade den dock även fast den höll på i fem minuter. Vi hade precis varit i blommorna och vi hade gått en hel dag och Jacob skulle bara ta ett sista videoklipp så jag gick och satte mig på en bänk sålänge och kollade på mobilen lite längre bort. Man blir trött efter att ha gått över en mil per dag i en månads tid. Sen kom Jacob tillbaka och frågade om jag såg den men jag hade ingen aning om vad han pratade om.. Så kan det gå, fick se på det han hade filmat..
sarah

jag tror den är bra =)

Matilda Berlin

Men åhhh! Det ser verkligen FANTASTISKT ut!! <3

Emelie Andersson

Åh vad häftigt! :)

Bella

Vad coolt det ser ut :D!

Mösstanten

Oj vilka skapelser! Både naturens och människans.

Pauline

Wow vad fint

Yasmine

Jag vill åka dit! Min stora dröm! :D Sååå sjukt coolt :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress