Krugerparken
Hallååå internet, wow vilken grej! Fyra dagar utan internet och det är jobbigt.. Men vi har haft det jättebra ändå! Vi blev upplockade ett gäng första dagen där vi hamnade i en jättebra safarigrupp som ni har bild på här, med vår guide också.
 
Med vår safarigrupp har vi vaknat runt 5 och 6 på morgonen, vi har gått på bush walks och vi har åkt mycket safaribil. På våra bush walks har vi lärt oss om naturen och hur man ska göra för att överleva utan teknink, exempelvis kan man röka elefantbajs istället för att ta antibiotika. 
 
Safarin var jättebra och vi har sett så många olika djur, geoparder, noshörningar, elefanter, krokodiler, giraffer, flodhästar, you name'it. Så himla coolt. 
 
Vi har även haft två olika boenden, en stuga i ett inhängnat område med massa apor som heter Terimisana. Det andra områden heter Marc's Camp och det var inte inhängnat utan det sprang fria giraffer, apor, impalas och andra stora coola djur samt massa ormar och sprindlar. Här sov vi i tält.. utan stängsel..
 
Vi har uppskattat naturen i krugerparken och utsikten när vi åkte tillbaka till Johannesburg. Wow. Nu är vi tillbaka på Once in Joburg och ska sova snart för i morgon väntas det en 18h lång flygresa + 3h mellanstopp. Behöver nog också få rejält med sömn i natt eftersom vi varit så aktiva så mycket på senaste. Godnatt, nästa gång vi hörs är vi i Malaysia 😊