Lion's Head
Nemen halloj! Söndag eftermiddag och oj vad bra förmiddag vi haft! Igår ville vi upp för Lions head men vi kom på det försent så vi ville inte göra det och riskera att det blir mörkt. Vi var lite depp igår också för det stod att det skulle regna idag så vi stod utan planer men det kom att ändras. I morse vid frukost hörde vi andra svenskar så vi började prata med dom och kom fram till att gå upp på Lion's head tillsammans idag. Smart eftersom uber då blir billigare och det känns tryggare när man är fler 😛
 
Vi började med att gå Signal Hill eftersom vi inte var säkra på vädret, om det skulle klarna upp eller om det skulle börja regna och hur mycket det skulle blåsa. Vi kände dock att det inte skulle regna och bestämde oss att även gå Lion's head. 
 
(null)
Dock fyllde vi på med energi däremellan, det stod en liten vagn där vi köpte varsin macka. Det hade däremot inte klarnat upp så på vägen till Lion's head såg vi ingenting, tur det kanske för hade vi sett ner hade vi sett hur högt upp vi var och kanske blivit mer skakiga i benen.
 
(null)
Det var väldigt dimmigt även på toppen så vi såg inte så mycket som sagt, men på vägen ner hann det klarna upp och o vad fint det var!
 
Kram 💜🙈
 
Yasmine

Utflykterna ser helt magiska ut! :) Vilket minne för livet! :D

Jeanette

Vilka fina, dimmiga, bilder :) Jag älskar dimma, tycker det är mysigt haha

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress