Summering Malaysia
"Det var väldigt väldigt nice och trevligt" - Jacob
 
Malaysia var fint och väldigt skönt att komma dit efter Sydafrika. Vi kände oss fria och trygga och vi var ute och gick sent på kvällarna utan några tankar på kriminallitet. På tal om att gå så snittade vi en mil per dag denna veckan. Vårt boende låg så bra till och det fanns saker att göra inom gångavstånd åt alla håll från hotellet. Aktiviteterna var ofta gratis vilket gör Malaysia till ett jättebra land för backpackers. Vi tog GRAB till en plats och det var BatuCaves, dock betalade vi bara 50kr var tur och retur. 
 
Det bästa var att det var så mycket gratisaktiviteter nära varandra som gjorde att vi knappt blev begränsade till något utan kunde göra allt vi ville. Däremot var det extremt varmt, fuktigt och klibbigt och vi var blöta konstant. Vi svalkade oss i duschen typ två gånger per dag men det Kuala Lumpur gjorde bra var också att det fanns många bra malls med AC så det var bara att gå in i ett tills man blev redo igen 😛
 
Det var också väldigt billig glass här och maten var billig även den. Det var däremot svårt att hitta bra mat, kycklingen var nästan alltid rosa och det var inte den typen av asiatisk mat som vi (läs Amanda) tänkte oss.   Tråkigt nog och kanske tur också, så fanns det många McDonalds, KFC, Starbucks som vi kunde gå till när vi behövde bra och mycket mat och slippa tänka på om den är tillräckligt vällagad eller inte.
 
Såååå, vi tycker om Kuala Lumpur mycket och rekommenderar alla som ska åka på en liknande resa att göra ett stopp här!
Annelie

älskar Malaysia, men kan väl hålla med om att maten inte är topp tyvärr :/

Sara Ekman

Härligt :D

Sofie

Lät ju toppen! Tråkigt med maten dock :(

Julia Svensson

Åh lät ju superbra!

Linn

Lät ju underbart!!!

MALIN

Det låter ju helt fantastiskt! Kram

natalia

Så roligt :D

Yasmine

Jag gillar inte fuktigt och klibbigt klimat, men jag vill ändå åka till Asien någon gång i mitt liv :D

NICOLE

Å vad kul :) så kul att resa och upptäcka

Hanna

Men gud så underbart 😍

Ullie

åh me låter mysigt har hört det är väldigt fint där

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress