Storebror i Oslo
I helgen har jag varit i Oslo och hälsat på min storebror, super mysigt! Har aldrig varit i Oslo förut så det var kul att se staden han nu bor i. Väldigt liten stad men samtidigt väldigt mysig. Mamma och pappa och jag bilade till Oslo så vi åkte 6.00 i lördags morse och kom fram till Alex vid 12 och va i Oslo 13 för gud vad komplicerat det blev väl inne i Oslo, vi körde i samma cirkel om och om igen.. Enkelriktat här och enkelriktat där, det var tydligt att Oslo inte ville ha bilar i centrum och minska på bilar i ren allmänhet. Har man en el-bil i Oslo så får man gratis parkering, lägre tull om ens någon tull och får köra i bussfiler. Hur bra sätt att uppmuntra till el-bil!?
 
Lite sightseeing blev det ju eftersom jag inte varit här förut så här är Opera Huset, jättecool byggnad!
 
Fina byggnader 👅
 
Akers Brygge, måste bara säga det att det var så sjukt kallt! Otroligt kallt så ville inte gärna ta upp mobilen och ta av vantarna för en bild, tyvärr ☹
 
Slottet
 
Sist det allra bästa med att bo på hotell, bortsett från att vi hann gymma på söndag morgon och att vi spelade shuffle board så självklart frukosten!
 
Wow hörrni denna frukost var så otroligt bra och det fanns så himla mycket gott! Älskade hotellfrukost 💚
--
Har haft en jättebra helg i Oslo och nu väntas det packning, tvättning och lite sista fix inför den kommande resan.  
Hoppas ni får en otroligt bra måndag! Kram ❣
Me-time
Min sista jobbdag är gjord och nu väntas det Oslo i helgen för att hälsa på min storebror och sedan ska jag packa måndag och tisdag för att göra mig redo för resan som väntar på mig och J på onsdag. Kan inte fatta att det är såhär nära nu!
 
Men som sagt sista jobbdagen är gjord och den var i onsdags så både igår och idag har jag varit ledig och inte lämnat huset. Jag har bara umgåtts med mig själv. Läste det på en annan tjejs blogg att hon umgicks med sig själv och tyckte det var så himla bra sagt. Jag är inte ensam utan jag umgås med mig själv, jag tar hand om mig själv och jag har mig själv som finns där för mig. Wow hur inspirerande? Jag har klippt mig, det gjordes dock i måndags för som sagt, har inte lämnat huset.
 
Blev jättenöjd! Klippte av en rejäl bit, så skönt! // Sen igår så målade jag mina naglar så dom är fräscha till resan, så kul eftersom jag delvis jobbat på espresso house där man ej får ha varken nagellack eller långa naglar. Sen har jag gått runt i mjukis både idag och igår och det är planen för resten av dagen också. Ska även hinna städa lite idag och se på serier.
En riktigt skön dag!
 
Höstens finaste sida
Jobb jobb jobb. Men mitt i allt så stannade jag upp idag för att njuta av det fina vädret. Eller har gjort det hela den senaste veckan för WOW vädret är så otroligt fint. Gillar inte hösten mer än max två veckor per år för hösten försvinner sä fort. Redan i slutet på oktober har hösten förvandlats till gråa, långa och framför allt mörka dagar. NEJ NEJ NEJ. Sånt tycker jag inte om, men dessa soliga, röda och friska dagarna. Absolut, mer tack! 
 
Klockan är 10:48 och jag sitter i personalrummet med en kopp te, jobbar 11-19 idag. Hur ser era planer ut? 🍁🍃🍂🍄