Me-time
Min sista jobbdag är gjord och nu väntas det Oslo i helgen för att hälsa på min storebror och sedan ska jag packa måndag och tisdag för att göra mig redo för resan som väntar på mig och J på onsdag. Kan inte fatta att det är såhär nära nu!
 
Men som sagt sista jobbdagen är gjord och den var i onsdags så både igår och idag har jag varit ledig och inte lämnat huset. Jag har bara umgåtts med mig själv. Läste det på en annan tjejs blogg att hon umgicks med sig själv och tyckte det var så himla bra sagt. Jag är inte ensam utan jag umgås med mig själv, jag tar hand om mig själv och jag har mig själv som finns där för mig. Wow hur inspirerande? Jag har klippt mig, det gjordes dock i måndags för som sagt, har inte lämnat huset.
Blev jättenöjd! Klippte av en rejäl bit, så skönt! // Sen igår så målade jag mina naglar så dom är fräscha till resan, så kul eftersom jag delvis jobbat på espresso house där man ej får ha varken nagellack eller långa naglar. Sen har jag gått runt i mjukis både idag och igår och det är planen för resten av dagen också. Ska även hinna städa lite idag och se på serier.
En riktigt skön dag!
Celine

Åh så mycket roligt det verkar som att du har på gång nu!

Yasmine

Vilket underbart sätt att se på det! <3 Jag ska börja tänka så när jag sitter ensam hemma på dagen :) Och du blev superfin i håret! Spännande att er resa är så nära!!! Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress