Pig n Hen
Halloj! Måndag idag och jag har varit ledig, så skönt! Jobbar bara fem dagar till denna månad och det är lön i morgon och resan är ynka 37 dagar bort. Wow, kan det bli bättre? 😍 Hur mår ni då vänner? - Det var ett tag sedan vi hördes! Vad har hänt hos er sen sist? 💚
 
Jag själv har till mesta del bara jobbat och vilat. Har varit lite små sjuk i två veckor också så den lilla tid jag hade över har jag verkligen bara vilat. Behövligt men är så sugen på att träna nu efter att inte ha tränat någon gång alls denna månad.. Jo hörrni, jag kom på att jag har ju träffat lite vänner i fredags efter jobbet. Vissa av dom var första gången jag såg dom sedan skolavslutningen, förstår ni hur länge sedan det var? 
 
Vi möttes upp efter jag och J hade slutat jobbet och gick till Pig n Hen för att käka. Första gången jag var där och för er som inte hört om det (tror det bara finns i Norrköping), så är det grekiskinspirerad gyros där man får välja mellan fläsk, kyckling och halloumi. 
 
Jag valde kyckling och köpte till en skål pomme o tzatsiki, glömde nämligen att de är ju faktiskt pomme i gyrosen. Det resulterade i att jag knappt rörde pommeskålen, men de vart mina vänner glada för eftersom dem fick den istället 👅
 
Min fina
Smile beautiful
Klockan är 15.00 nu och jag börjar göra mig redo för att träffa J. Ska sova hos han ikväll så vi kan planera lite mer för resan. Vi har ingen aning om vad vi ska göra i de stora delarna av Australien. Vi har bokat en tripp till whitsunday och great barrier reef och vi har bokat otroligt många aktiviteter uppe vid Cairns och Airlie Beach, men vi är lite lost på bland annat Sydney. 
 
Har ni tips på vad man kan göra i Sydney så får ni absolut skriva! Bondi Beach är fixat minst en dag dock och lite mer sevärdigheter har vi också skrivit upp. Men tänker mer aktiviteter, vilken park är finast och mysigast att ha picknick i? Tips uppskattas super mycket! 😍
 
 
Känner mig seg i hela kroppen förövrigt, inte alls kul. Tror det är väldigt behövligt att jag är ledig i morgon. Ska lyssna på min kropp och ligga i soffan och sängen och se serier och ta det lugnt när vi planerat klart. Låter som en bra plan tycker jag. Hur ser er vecka ut? 
56 days left
Endast 56 dagar kvar innan jag och J lämnar Sverige för vår resa på tre månader. Går och grubblar över resan mycket då det är så mycket som ska fixas som visum, vaccin, försäkringar, ska skaffa ett kreditkort och nytt pass osv. Det är ju gott om tid egentligen tror jag, trotts att det är relativt långt kvar, har jag dock resfeber redan. 
 
Pass är klart, har tagit första dosen vaccin och har bokat dem andra så det är också fixat. Visum är inte fixat men det tar ju typ max två veckor. Försäkringar är ett samtal bort med vårt försäkringsbolag då vi har en maxad försäkring men dock bara 30 dagar så måste utöka längden på den och kreditkort är så gott som fixat också. 
 
Men det är allt detta väntande som gör mig stressad tror jag, jag har en tid för sista vaccinet och jag har fixat de andra utom visum då. Men jag vill bara iväg nu och resa! Tror också jag är lite stressad eftersom vi ska åka jorden runt på tre månader och detta helt själva. Är så spänd på allt som hända skall och vilka upplevelser som väntar!
 
Det jag gör just nu är egentligen bara att jobba och läsa andra resebloggar. Älskar att resa och att se alla fina inspirerande bilder! 😍
 
Bilderna är en blandad kompott av mina grekland besök 😄