En dag i New York

Mer snack om New York här för det gillar vi! Så nu kommer ett till inlägg om New York för iallafall jag älskar sånt. Min familj var i New York i lite mer än en vecka och oj vad vi hittade på saker. Det är första och enda gången jag varit där men vill självklart tillbaka. Vill visa er så mycket så här har ni ett lite rörigt och förhoppningsvis inspirerande inlägg om New York! 
 
Under Hotellet vi bodde på fanns en Starbucks och där åt vi frukost de flesta dagar. Bagel och kaffe, en bra start på dagen helt enkelt!
 
Om vi inte åt pannkaksfrukost på Sarabeth's, som är en ännu bättre start på dagen!
 
Hotellet låg inte bara nära Starbucks utan den låg på samma gata som Time Square, fast ungefär tre minuter nedåt! Så de flesta morgnar gick vi genom denna massa av folk för att ta oss vidare. Det beror ju dock på vart vi skulle, men samma sak med Time Square som med starbucks = de flesta dagar. 
 
Vi turistade väldigt mycket och försökte få till fotogeniska poser till instagram.. (uhm)..
 
Mycket turistande och de dyraste jordgubbarna jag någonsin köpt och förmodligen kommer att köpa. Om vi tycker att 50kr är dyrt för 1 liter jordgubbar.. Vad säger vi då om FEM chokladdoppade jordgubbar för 120kr? Jo juste glömde att det var godiva, så då är det ju prisvärt... eller? Jag gjorde det för bilden.
 
Man kan ju inte säga att man turistat i New York om man inte gjort något av det mest klassiska för turister, nämligen åka upp i Rockafeller för att få en fin vy över Empire State Building, så även det gjorde ju självklart vi, vi var ju turister.
 
En till bock på listan, ett ställe som däremot femtonåriga jag inte kände till, Grand Central Station. Väl där inne kände jag ju dock igen mig lite från filmer.
 
En natt på museet, ja juste den filmen spelades ju in i New York, så vi sa hej även till T-rex och DumDum.
 
Efter att ha besökt alla dessa platser och knappats kommit halvägs av allt man vill göra i staden som aldrig sover, så var vi tvugna att köpa muffins från Magnolia Bakery innan vi fortsatte. För Flatiron Building tog vi oss också en sväng förbi när vi ändå var i närheten, iallafall rätt sida av atlanten 😇
 
Vi åkte ner till Ground Zero för att se denna fina minnes plats och vi gick på 9/11 museumet och såg nya One World Trade Center 💜
 
Vi såg Mamma Mia på Broadway eftersom vi är svenskar så Mamma Mia var ett självklart val. Det stod mellan Mamma Mia eller Fantomen på Operan. Men eftersom jag bara var femton och inte kunde historian om Fantomen så skulle det bli svårt för mig att hänga med ansåg vi 👅
 
Efter att ha tagit in så otroligt många intryck, sprungit in i varje liten gullig affär vi såg så avslutade vi dagen med snabbmat. Shake Shack var helt klart en favorit!
New York '14 | |
#1 - - Netti Starby:

Åh vilka härliga bilder! :-D Kramis

#2 - - Mösstanten:

Tack för de här fina New York bilderna. Jag riktigt upplever hur roligt ni hade. Ett sådant minne från när man var femton år bär man nog med sig hela livet.

#3 - - Alice Lindström:

åhh vad jag vill tillbaka till New York!

#4 - - Michaela:

Alltså shit vad häftigt! Jag vill också åka till New York! :O Får jag bara fråga en dum fråga haha, visst är dinosaurie skeletten äkta bara att dom "byggt" ihop dom?

Svar: ja jag tror det är så! att det är äkta men att dem har byggt ihop det :)
Amanda Persson

#5 - - Yasmine:

Härliga bilder! Blir lite sugen på att åka tillbaka dit någon gång när jag ser bidlerna :)

#6 - - annelie:

vill oxå till new york haraldrig varit där..kram

#7 - - Julia Svensson:

Åh så fint!!

#8 - - Elin:

Åh wow vilka fina bilder!! Fantastiskt!! <3 Kram

#9 - - Sandra:

Vilka inspirerande bilder och all mat som ser så otroligt god ut! Vill absolut resa dit :D

#10 - - Ida - foto & häst:

Så himla underbara bilder! Måste till New York asså, eller ja hela USA!! Väntar bara till man blir 21 så man kan utnyttja det till 110% haha ;)

Svar: ja det tror jag är smart, ska till usa igen i vinter och inte är jag 21 år då, blir uber för mig och ingen alkohol heller :p
Amanda Persson

#11 - - elin:

Vilka bilder<3

#12 - - Wilma Melin:

Wow wow wow. Vilka bilder!! Ser helt underbart ut, tror nästan jag måste ta och boka en resa dit!! 😍

#13 - - Johanna:

Så härliga bilder. New York skulle jag med vilja åka till

#14 - - Silje Alice:

Jeg var i New York for første gang i sommer og jeg ELSKET det! Jeg skal definitivt tilbake! :D Veldig koselig å se masse bilder fra turen din!<3

http://siljealice.com

#15 - - Carro:

Bästa staden ever och vilka underbara bilder! 😍

#16 - - Emma Engström:

Åhh New York lockar verkligen!! <3

#17 - - Johanna:

ÅÅÅH vilka bilder!!! UNDERBART!!!!

#18 - - enna:

Vilken underbar tid du har haft i New york!

#19 - - Linnéa:

Sååå underbara bilder tjejen, sotis <3 Kram

#20 - - Julia Svensson:

åh så fina bilder!!

#21 - - Sara Ekman:

Härliga bilder :D Jag åker till New York imorgon, blir min tredje gång där, ska bli så kul :D

#22 - - Matilda Berlin:

Guuu vad fantastiskt!! Längtar plötsligt tillbaka väldigt mycket, hihi! Kram <3

#23 - - Dixi Wonderland:

Det museet hade jag så gärna velat besöka :D

#24 - - Annika:

Härliga bilder från New York.

#25 - - Cecilia :

Vilka fina bilder 😍

Upp