En dag i New York
Mer snack om New York här för det gillar vi! Så nu kommer ett till inlägg om New York för iallafall jag älskar sånt. Min familj var i New York i lite mer än en vecka och oj vad vi hittade på saker. Det är första och enda gången jag varit där men vill självklart tillbaka. Vill visa er så mycket så här har ni ett lite rörigt och förhoppningsvis inspirerande inlägg om New York! 
 
Under Hotellet vi bodde på fanns en Starbucks och där åt vi frukost de flesta dagar. Bagel och kaffe, en bra start på dagen helt enkelt!
Om vi inte åt pannkaksfrukost på Sarabeth's, som är en ännu bättre start på dagen!
 
Hotellet låg inte bara nära Starbucks utan den låg på samma gata som Time Square, fast ungefär tre minuter nedåt! Så de flesta morgnar gick vi genom denna massa av folk för att ta oss vidare. Det beror ju dock på vart vi skulle, men samma sak med Time Square som med starbucks = de flesta dagar. 
 
Vi turistade väldigt mycket och försökte få till fotogeniska poser till instagram.. (uhm)..
 
Mycket turistande och de dyraste jordgubbarna jag någonsin köpt och förmodligen kommer att köpa. Om vi tycker att 50kr är dyrt för 1 liter jordgubbar.. Vad säger vi då om FEM chokladdoppade jordgubbar för 120kr? Jo juste glömde att det var godiva, så då är det ju prisvärt... eller? Jag gjorde det för bilden.
 
Man kan ju inte säga att man turistat i New York om man inte gjort något av det mest klassiska för turister, nämligen åka upp i Rockafeller för att få en fin vy över Empire State Building, så även det gjorde ju självklart vi, vi var ju turister.
 
En till bock på listan, ett ställe som däremot femtonåriga jag inte kände till, Grand Central Station. Väl där inne kände jag ju dock igen mig lite från filmer. En natt på museet, ja juste den filmen spelades ju in i New York, så vi sa hej även till T-rex och DumDum. Blev en till fin bild från Wall Street här också 
 
Efter att ha besökt alla dessa platser och knappats kommit halvägs av allt man vill göra i staden som aldrig sover, så var vi tvugna att köpa muffins från Magnolia Bakery innan vi fortsatte. För Flatiron Building tog vi oss också en sväng förbi när vi ändå var i närheten, iallafall rätt sida av atlanten 😇
 
Vi åkte ner till Ground Zero för att se denna fina minnesplats och vi gick på 9/11 museumet och såg nya One World Trade Center 💜
 
Vi såg Mamma Mia på Broadway eftersom vi är svenskar så Mamma Mia var ett självklart val. Det stod mellan Mamma Mia eller Fantomen på Operan. Men eftersom jag bara var femton och inte kunde historian om Fantomen så skulle det bli svårt för mig att hänga med ansåg vi 
 
Efter att ha tagit in så otroligt många intryck, sprungit in i varje liten gullig affär vi såg så avslutade vi dagen med snabbmat. Shake Shack var helt klart en favorit!
Netti Starby

Åh vilka härliga bilder! :-D Kramis

Mösstanten

Tack för de här fina New York bilderna. Jag riktigt upplever hur roligt ni hade. Ett sådant minne från när man var femton år bär man nog med sig hela livet.

Alice Lindström

åhh vad jag vill tillbaka till New York!

Michaela

Alltså shit vad häftigt! Jag vill också åka till New York! :O Får jag bara fråga en dum fråga haha, visst är dinosaurie skeletten äkta bara att dom "byggt" ihop dom?

Svar: ja jag tror det är så! att det är äkta men att dem har byggt ihop det :)
Amanda Persson

Yasmine

Härliga bilder! Blir lite sugen på att åka tillbaka dit någon gång när jag ser bidlerna :)

annelie

vill oxå till new york haraldrig varit där..kram

Julia Svensson

Åh så fint!!

Elin

Åh wow vilka fina bilder!! Fantastiskt!! <3 Kram

Sandra

Vilka inspirerande bilder och all mat som ser så otroligt god ut! Vill absolut resa dit :D

Ida - foto & häst

Så himla underbara bilder! Måste till New York asså, eller ja hela USA!! Väntar bara till man blir 21 så man kan utnyttja det till 110% haha ;)

Svar: ja det tror jag är smart, ska till usa igen i vinter och inte är jag 21 år då, blir uber för mig och ingen alkohol heller :p
Amanda Persson

elin

Vilka bilder<3

Wilma Melin

Wow wow wow. Vilka bilder!! Ser helt underbart ut, tror nästan jag måste ta och boka en resa dit!! 😍

Johanna

Så härliga bilder. New York skulle jag med vilja åka till

Silje Alice

Jeg var i New York for første gang i sommer og jeg ELSKET det! Jeg skal definitivt tilbake! :D Veldig koselig å se masse bilder fra turen din!<3

http://siljealice.com

Carro

Bästa staden ever och vilka underbara bilder! 😍

Emma Engström

Åhh New York lockar verkligen!! <3

Johanna

ÅÅÅH vilka bilder!!! UNDERBART!!!!

enna

Vilken underbar tid du har haft i New york!

Linnéa

Sååå underbara bilder tjejen, sotis <3 Kram

Julia Svensson

åh så fina bilder!!

Sara Ekman

Härliga bilder :D Jag åker till New York imorgon, blir min tredje gång där, ska bli så kul :D

Matilda Berlin

Guuu vad fantastiskt!! Längtar plötsligt tillbaka väldigt mycket, hihi! Kram <3

Dixi Wonderland

Det museet hade jag så gärna velat besöka :D

Annika

Härliga bilder från New York.

Cecilia

Vilka fina bilder 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress