Pig n Hen
Halloj! Måndag idag och jag har varit ledig, så skönt! Jobbar bara fem dagar till denna månad och det är lön i morgon och resan är ynka 37 dagar bort. Wow, kan det bli bättre? - Hur mår ni vänner? - Det var ett tag sedan vi hördes! Vad har hänt hos er sen sist? 
 
Jag själv har till mesta del bara jobbat och vilat. Har varit lite små sjuk i två veckor också så den lilla tid jag hade över har jag verkligen bara vilat. Behövligt men är så sugen på att träna nu efter att inte ha tränat någon gång alls denna månad.. Jo hörrni, jag kom på att jag har ju träffat lite vänner i fredags efter jobbet. Vissa av dom var första gången jag såg dom sedan skolavslutningen, förstår ni hur länge sedan det var? 
 
Vi möttes upp efter jag och J hade slutat jobbet och gick till Pig n Hen för att käka. Första gången jag var där och för er som inte hört om det (tror det bara finns i Norrköping), så är det grekiskinspirerad gyros där man får välja mellan fläsk, kyckling och halloumi. 
Jag valde kyckling och köpte till en skål pomme o tzatsiki, glömde nämligen att de är ju faktiskt pomme i gyrosen. Det resulterade i att jag knappt rörde pommeskålen, men de vart mina vänner glada för eftersom dem fick den istället.
Min fina 
Mösstanten

Hej igen! Det är så typiskt att man blir krasslig när hösten kommer. Skönt att du är bättre nu.

Amanda

Men alltså shiiit vad gott det såg ut, aldrig illa med extra pommes hehe <3

Sofija

Mums så gott!

Anita

Gott!! :D

Heléna

Jag har faktiskt aldrig varit där trots att jag bor i Norrköping - har liksom bara inte blivit av :) Kände du dig nöjd med besöket där? Roligt att träffa vänner över lite mat :) Hoppas du mår bättre nu! Kram <3

Svar: ja det var ett jättebra ställe med god mat, väldigt fullt dock :(
Amanda Persson

Emma Engström

Men åh vad mysigt alltså! <3

Pauline Hurtig

Vad gott o mysigt!

Josäfin Andersson

Sååå gott det ser ut!! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress